Identitate

CONFEUROPA Imprese a luat naştere pentru a oferi antreprenoriatului italienesc şi, în special, companiilor care fac parte din „Sistemul Confeuropa Imprese”, o abordare nouă şi transnaţională în ţările europene.

CONFEUROPA Imprese pleacă de la ipoteza opusă că există multe caracteristici sociale, economice, culturale şi sistemice care caracterizează aceste realităţi şi le fac interdependente şi strâns legate. În acest scop, urmând dinamica asociaţiilor antreprenoriale din ţările europene, CONFEUROPA Imprese se propune ca un colector al nevoilor companiilor care privesc cu interes această zonă geografică.

CONFEUROPA Imprese este convinsă că, companiile, angajate să-şi consolideze şi să califice procesele de internaţionalizare, pot găsi în „Sitemul Confeuropa Imprese” o oportunitate importantă pentru dezvoltarea activităţilor lor, mai ales, pentru a deschide noi canale comerciale şi a oferi noi puncte de vânzare economice pentru care tinde să facă cunoscut şi apreciat un serviciu, un produs sau o idee.

Translate »