Prezentare servicii
Cartea Serviciilor favorizeaza initierea relatiilor intre companii si „Sistemul CONFEUROPA Imprese”, pe baza unor criteriitransparente și clare.

Cartea Serviciilor descrie activitățile în sprijinul internaționalizării companiilor, definind principiile de management și livrare.

Cartea Serviciilor oferă companiilor o imagine a serviciilor și a costurilor acestora. Costurile exprimate în Cartea Serviciilor urmează a fi considerate valori medii de referință și nu pot înlocui o anumită cotație care va fi furnizată la momentul solicitării serviciului.

Ce poate face „Sistemul CONFEUROPA Imprese”.în străinătate pentru companii?

Adică ce servicii poate oferi? Atât companiile naționale, cât și internaționale folosesc „Sistemul CONFEUROPA Imprese” în străinătate, în general, ca un canal preferențial pentru a obține informații despre oportunitățile de afaceri în primul rând, iar în al doilea rând, informațiile referitoare la târguri și evenimente sunt, de asemenea, solicitate cu tărie.În plus, „Sistemul CONFEUROPA Imprese” oferă rapoarte privind situația economică a țării, nume de companii pentru oportunități comerciale și reglementări comerciale și vamale.

Practic, companiile se așteaptă ca „Sistemul CONFEUROPA Imprese” să fie în primul rând locul în care să poată satisface cererea și oferta de afaceri, un adevărat „fast lane” pentru a depăși competiția în accesarea oportunităților în diferitele țări de referință.

„Sistemul CONFEUROPA Imprese” răspândește o percepție despre sine care este strâns legată de companie și de teritoriul în care își are reședința.

Translate »